Jazz

Моделот на Jazz се темели врз клучните атрибути на својот познат претходник со уште попространа внатрешност, подобра функционалност со силен и штедлив агрегат, во стилизиран и модерен дизајн.

Каталог Ценовник

Civic

Инжинерите на Хонда имаа јасна визија, тие сакаа да создадат автомобил со импресивно управување и врвен комфорт. Тоа беше тешка задача, но сепак резултат е Хонда Civic, кој овозможува неверојатно задоволство при возењето во секоја секунда помината во автомобилот.

Каталог Ценовник

HR-V

Новиот самоуверен HR-V ,стилски, повеќенаменски и
практичен, овозможува мултидимензионално
искуство во возењето, без
компромиси, а со многу забава.

Каталог Ценовник

CR-V

Најпрoдаваниот на светско нивo SUV е редефиниран, реструктуиран и редизајниран. Направен е за чисто уживање
во возењето, со новоконструираниот 1.5 VTEC TURBO мотор

Каталог Ценовник

Сервисирање и гаранција

Гаранцијата на брендовите на возила кои ги продаваме е во согласност со гаранцијата што ја нуди производителот на истите. Сите возила се сервисираат во нашите работилници.

Услови и начини за плаќање

Авто Чајка во соработка со банките во Република Македонија како и лизинг компании, Ви овозможува кредити со најповолни финансиски услови за купување на возилата.