AYGO X

Запознајте го совршениот урбан автомобил: компактен и агилен… а сепак просторен

ДИЗАЈН

Ги привлекува погледите со дизајнот на урбан кросовер

ТЕХНОЛОГИИ

Целосни LED предни фарови Истакната решетка за интегрирани светла за магла „Зачинет“ концепт на бои Култни задни светла наследени од Aygo

ПЕРФОРМАНСИ

CVT и M/T приспособени за европскиот купувач Простор во предната кабина на ниво на B-сегмент на возила

ЕНТЕРИЕР

Направете го вашето секојдневно возење уште поповрзано, поинтуитивно и позабавно , 7“ и 8“ Toyota Touch® мултимедија Безжично полнење и амбиентално осветлување

БЕЗБЕДНОСТ

Уживајте во комфорот на кросовер и одличната видливост додека го возите најбезбедниот автомобил во сегментот
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда