FOCUS

Стил како никогаш до сега!

Новиот Ford Foucs

ДИЗАЈН

Со впечатлив нов дизајн и преполна со технололгии за поврзување од современата генерација, новото искуство во новиот Focus е подобро од кога било.

ТЕХНОЛОГИИ

Новиот и интуитивен 13,2-инчен екран на допир во боја се одликува со софистицирана технологија SYNC 4. Поврзаната навигација и Ford Secure ве одржуваат беспрекорно поврзани и ви даваат пристап до високотехнолошки безбедносни карактеристики.

ПЕРФОРМАНСИ

Новиот Focus EcoBoost Hybrid е достапен со напредниот автоматски менувач PowerShift. Седумстепениот автоматски менувач со двојна спојка е прецизно конструиран за да овозможи поефикасен, по економичен погон што ги надополнува електрично зголемените перформанси на хибридниот мотор.

ЕНТЕРИЕР

Stay connected to the world around you with new Ford SYNC 4. Including high-definition 13.2” touchscreen, cloud-connected navigation, plus advanced voice control with natural language recognition. The new Focus can wirelessly connect to your smartphone via Android Auto™/Apple CarPlay™

БЕЗБЕДНОСТ

© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда