i30

Безбеден. Поврзан. Ефикасен. Спремен.

Новиот I30 нуди многу на секое поле и има нагласен нов дизајн, безбедносни функции најдобри во класата и беспрекорна поврзаност. Спремете се.

ДИЗАЈН

Прва фаза на процесот е планирање на дизајнот. Во оваа фаза предизвик е да се соочите со тренд кој нема да биде сакан само во сегашноста, туку и во иднината. Hyundai проучува локални трендови на животни навиките на потрошувачите од целиот свет како би креирал оргиначни слики и концепти.

ТЕХНОЛОГИИ

Сите ние го сакаме најдоброто за нашите сакани и сакаме да бидат безбедни и згрижени. Оваа посветеност го покрена развојот на новото I 30, автомобил кој се грижи за сите кои патуваат со него, а сето тоа благодарејќи на современата паметна технологија. I30 вам ви нуди безбедносни функции кои секогаш се грижат за вас, најсовремената технологија и високо ефикасните погонски склопови, секогаш се спремни да ве однесат понатаму.

ПЕРФОРМАНСИ

Самиот врв на понудата е G1.5T-GDI бензиски мотор кој доаѓа стандардно со 48V благ хибрид. Максимална моќност од 160кс при 5500 вртежи во минута и максимален вртежен момент од 25.8 kg.m при 1500-3000 вртежи во минута. Максимална моќност 160кс Максимален вртежен момент 25.8kg.m

ЕНТЕРИЕР

Пространа елеганција. Удобна сестраност. Новиот I30 Караван е спремен за сите работи кои вашиот живот ги бара од автомобилот: изгледа привлечно додека ги превезува вашите работи и опрема, а воедно ве чува вас и вашите најмили на секое патување.

БЕЗБЕДНОСТ

Повеќе паметна технологија за поголема безбедност. Напредниот Hyundai SmartSense пакет, нашиот најсовремен Систем за напредна помош на возачот, сега е потполно интегриран во новиот I30, нудејќи ви безбедност и мир за оние кои ги сакате.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда