KONA

Движење кое ве засега

ДИЗАЈН

Храбра, и го следи својот пат Спортски и аеродинамичен изглед од почеток до крај Дизајнерските карактеристики на KONA, како што се аеродинамичниот нос, облогата на лакот на тркалата и цврстата долна плоча, создаваат поактивно искуство во возењето додека истовремено обезбедуваат енергетска ефикасност преку системот за вентилација со активен воздушен капак што ја мери температурата на течноста за ладење на моторот со сензор и соодветно го регулира протокот на воздух.

ТЕХНОЛОГИИ

На KONA Electric и требаат само 43 минути за полнење од 10 до 80% на станица за полнење DC од 100 kW. Покрај тоа, пред, за време и по возењето, Bluelink® ве одржува поврзани со вашиот автомобил. Користете ја апликацијата за паметен телефон Bluelink® или екранот на допир за да го проверите статусот на полнење или услугите дизајнирани да го направат возењето побезбедно, полесно и позабавно. (Функциите и достапноста на апликацијата може да се разликуваат во зависност од регионот.)

ПЕРФОРМАНСИ

Smartstream бензински 1.6 турбо мотор 198 Максимална моќност КС/6.000 вртежи во минута 27,0 Максимален вртежен момент kgf·m/1.600~4.500 вртежи во минута Smartstream бензински мотор 2.0 149 Максимална моќност КС/6.200 вртежи во минута 18,3 Максимален вртежен момент kgf·m/4.500 вртежи во минута Уживајте во удобно возење со KONA

ЕНТЕРИЕР

Оптимизирајте го просторот за складирање во автомобилот според вашите потреби.Длабоката и широко отворената структура на конзолата нуди многу простор за товарење долги предмети, ротирачките држачи за чаши излегуваат кога е потребно, а поголемата товарна површина обезбедува дополнителен простор за вашиот багаж.

БЕЗБЕДНОСТ

Треба помош? Опуштете се и почекајте да се отвори. Вие одлучувате колку.Smart Power Tailgate е паметна задна врата со автоматско отворање и прилагодување на висината без користење на вашите раце.Задната врата се отвара откако по 3 секудни ќе го детектира паметниот клуч во близина на задниот дел.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда