TUCSON

Револуционерен дизајн. Електрични перформанси.

Добредојдовтe во револуцијата. Напреден и експериментиран, потполно новиот Tucson не е само едноставна еволуција на својот продолжеток, туку потполна револуција на дизајнот. И додека блеска во прогресивниот дизајн, новиот Tucson исто така има најсовремена паметна технологија и најголем асортиман на електрични погонски склопови во својот сегмент.

ДИЗАЈН

Револуција во еволуција на дизајнот Префинетиот и прогресивен дизајн на потполно новиот Tucson е револуционерен. Извајаните површини и динамични линии на потполно новиот Tucson го ставаат на прво место во SUV дизајнот, подигнувајќи ја модерната естетика на следно ниво.

ТЕХНОЛОГИИ

Уживајте во уште поспокојно возење со напредни системи за асистенција на возачот и во пакетот за активна безбедност со широк распон на иновативни функции.

ПЕРФОРМАНСИ

Најширок спектар на електрифицирани погонски склопови Развиен да ја намали емисијата и воедно да пружи забавно возење, потполно новиот Tucson нуди најширок опсег на електрични погонски склопови во сегментот на компактни SUV возила. Можете да изберете помеѓу верзијата од бензиски и дизел 48V благ хибрид или plug-in хибрид. Конвенционалните бензиски и дизел опции се исто така достапни.

ЕНТЕРИЕР

Поставување нови стандарди. Целосно новиот Tucson поставува нови стандарди во компактниот SUV сегмент со импресивниот опсег на најсовремена паметна технологија. Уживајте во врвната поврзаност, најдобрите безбедносни карактеристики во класата и напредните системи за помош на возачот, како и најдобриот електрифициран опсег на погонски единици во сегментот.

БЕЗБЕДНОСТ

Безбедност, најдобра во класата и пакет за помоч на возачот. Со најдобри системи за напредна помош на возачот во класата и активни безбедносни пакети со голем асортиман на иновативни функции, потполно новиот Tucson ќе ви пружи уште поголем спокој. Опремен со напреден систем од 7 воздушни перници, кој се одликуваат со централна странична воздушна перница во првиот ред, единствена функција во овој сегмент. Со ова се спречува патниците да се судрат меѓусебно и ризикот од сериозни повреди се сведува на минимум.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда