KUGA

Смел нов стил. Mаксимална поврзаност. Паметна технологија.
Запознајте го новиот Ford Kuga® Plug-In Hybrid1 SUV. Полн со моќ.

ДИЗАЈН

Новата Kuga е достапна во PHEV верзија, FHEV или со бензински мотор EcoBoost. Достапна е со Titanium опрема, ST-Line и новата Active опрема.

ТЕХНОЛОГИИ

Благодарение на системот Зелена зона, Kuga PHEV може да ве информира за претстојните ограничувања и автоматски да се префрли на еко-режим или возење само на електричен погон секогаш кога влегувате во зони со низок CO2. (6)

ПЕРФОРМАНСИ

Благодарение на системот Зелена зона, Kuga PHEV може да ве информира за претстојните ограничувања и автоматски да се префрли на еко-режим или возење само на електричен погон секогаш кога влегувате во зони со низок CO2. (6)

ЕНТЕРИЕР

Новиот 13,2" SYNC 4 (5) екран осетлив на допир обезбедува дополнително поврзување со безжичните Apple CarPlay, Android Auto и 5G модем. Новата, подобрена внатрешност вклучува поаеродинамичен дизајн и флексибилни задни седишта.

БЕЗБЕДНОСТ

Ford Kuga доби безбедносна оцена со 5 ѕвезди од Euro NCAP, водечката независна безбедносна организација во Европа за неговата извонредна способност да ве заштити вас и вашите патници.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда