2008

НОВИОТ 2008

ЕНЕРГИЧЕН И АГИЛЕН SUV

Новиот PEUGEOT 2008 e компактен SUV кој ги редефинира кодовите за SUV возилата: нов светлосен потпис напред и назад, нови алуминиумски фелни и новата, широка решетка за понаметлив стил.

ДИЗАЈН

Новиот PEUGEOT 2008 е SUV со наметлив стил. Тој е опремен со најновите LED предни и задни светла во форма на 3 лавовски каџи. Овој нов светлосен потпис и редизајнирана решетка му даваат на возилото елеганција, уникатност и моќност.

ТЕХНОЛОГИИ

Префинети линии, врвни материјали и нова технологија... Новиот PEUGEOT 2008 овозможува врвно искуство.

ПЕРФОРМАНСИ

ЕНТЕРИЕР

Доживејте уникатно искуство со новиот PEUGEOT 2008. Ергономската позицијата за возење PEUGEOT i-Cockpit® овозможува агилност и уникатно задоволство при возењето.

БЕЗБЕДНОСТ

© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда