208

НОВИОТ 208
НЕОДОЛИВ И ЗАБАВЕН ЗА ВОЗЕЊЕ

Новиот PEUGEOT 208 е целосно обновен: нов и подинамичен изглез на предниот дел, најнов Full LED Technology* светлосен потпис напред и LED на задниот дел, како и нови раткапни. Истражите нови хоризонти со неговиот електричен мотор, кој може да се пофали со опсег до 400 km WLTP.

ДИЗАЈН

Со својата извајана силуета и сензуални облини, новиот PEUGEOT 208 е синоним за автентична спортска привлечност. Неговиот мачакст изглед и LED светлата во форма на три лавовски канџи, напред и назад, навистина ќе ги разбудат Вашите сетила.

ТЕХНОЛОГИИ

Препознатливите светла во форма на 3 лавовски канџи ги дополнуваат култниот преден и заден дел , а посебно се истакнуваат ноќе

ПЕРФОРМАНСИ

Истражите нови хоризонти со неговиот електричен мотор, кој може да се пофали со опсег до 400 km WLTP.

ЕНТЕРИЕР

Искусете го задоволството при возиењето со Peugeot i-Cockpit, со компактен управувач и 3D дигитална инструмент табла, 10" HD екран и елегантни копчиња во форма на дирките на пијано

БЕЗБЕДНОСТ

Полуватономното возење, адаптивниот темпомат, системот за позиционирање во лента овозможуваат спокојство за време на патувањето.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда