PUMA

Еднакво динамично како што изгледа.

ДИЗАЈН

Иновативен дизајн ориентиран кон луѓето, храбар надворешен стил на SUV со софистициран хибриден погон.

ТЕХНОЛОГИИ

За да го подобрите вашето уживање додека возите, Ford Puma нуди низа технологии, вклучувајќи: Ford Co-Pilot 360, изборни режими на возење, адаптивен темпомат, помош при судир и помош при избегнување на потенцијален судир.

ПЕРФОРМАНСИ

Ford Puma нуди избор помеѓу plug-in mild хибриден или EcoBoost бензински мотор. Обезбедува импресивна економичност на горивото и значително пониски емисии на CO2 од другите нехибридни мотори, сето тоа без да се загрозат нејзините извонредни перформанси за забава при возењето. Новата ера на хибридни електрични возила е тука.

ЕНТЕРИЕР

Прекрасно извајаната надворешност на Ford Puma е избалансирана со внимателна функционалност. Вклучувајќи го бескомпромисниот капацитет на задниот багаж, прифаќајќи инвентивен пристап кон просторот благодарение на иновативниот MegaBox кој обезбедува дополнителни 80 литри простор за складирање. (Капацитет на мегакутија 68L во комбинација со mHEV погонска единица)

БЕЗБЕДНОСТ

Ford Puma доаѓа со паметни технологии за безбедност и помош, кои се дизајнирани да ве заштитат вас, вашето семејство и другите учесници во сообраќајот. Од предупредување за потенцијални опасности од судир, до паметни системи кои ви помагаат да ја одржите влечната сила и стабилноста. Ford Puma е тука да те заштити.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда