Tucson Style Понуда

Оставете стилски отпечаток со вашиот нов Hyundai Tucson!

Технолошки напредниот Tucson со Style ниво на опрема сега е достапен по цена од 26.700 евра со вклучена металик боја.
Направете го вистинскиот избор, уживајте во патувањата со удобност и безбедност!

 

Количините се ограничени.

Ценовник Hyuindai TucsonПреземете
Ценовник Hyuindai Tucson HybridПреземете
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital