FX

Футуристички fastback crossover

ДИЗАЈН

Сите елементи го нагласуваат спортскиот модерен изглед: дизајнирана решетка на ладилникот, алуминиумски тркала со 18” лебдечки покрив, динамична fastback каросерија, дневни светла во форма на буквата Т, динамични индикатори за насока.

ТЕХНОЛОГИИ

Модулот за безжично полнење не само што се полни ефикасно, туку и ве известува доколку уредот не е инсталиран во отворот за полнење.

ПЕРФОРМАНСИ

Синергијата на ефикасниот 1.6 Турбо мотор со 186 КС и 7-брзинскиот менувач со двојнo квачило обезбедуваат одлична динамика и удобност при возењето.

ЕНТЕРИЕР

Предните седишта се изработени од висококвалитетна перфорирана еко-кожа и се во согласност со каноните на спортските автомобили, со висок едноделен потпирач за глава и подобрена странична потпора на перничињата за седиштата.

БЕЗБЕДНОСТ

ADAS вклучува: адаптивна контрола на патувањето, предупредување за преден судир, автономно итно сопирање, предупредување за напуштање лента, помош за задржување лента и автоматско префрлување помеѓу средно и долго светло.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда