Нови Возила

Старо За Ново

Заменете го вашето старо возило, за ново возило.
Вршиме откуп на користени возила од сите брендови кои не се постари од 10 години и ги исполнуваат условите за откуп.

Половни Возила

Долгогодишно Искуство

Повеќе oд 30 години во бизнисот

90,000+

Задоволни Клиенти

8,500+

Продадени Автомобили

3

Продажни Центри

2

АВТОМЕХАНИЧАРСКИ СЕРВИСИ

1

АВТОЛИМАРСКИ СЕРВИС

30+

ГОДИНИ ВО МАКЕДОНИЈА

Услуги и Дејности

Долгогодишно искуство

Повеќе од 30 години искуство во автомобилската индустрија

Пост продажба

Целосна грижа за вашиот автомобил кој опфаќа сервисирање, автолакерски услуги, сопствена шлеп служба

Стручен и обучен кадар

Нашиот квалификуван тим редовно посетува обуки за подобрување на нивните вештини и знаења

Проверени половни возила

Нашиот квалификуван тим редовно посетува обуки за
подобрување на нивните вештини и знаења

Старо за ново

Можност за замена на вашето користено возило со ново возило кое е еколошко и безбедно

3 Локации

Продажни и сервисни центри во Тетово, Штип, Струмица кои го покираат западниот и источниот дел на Македонија

Мулти бренд

Најголем избор на нови патнички и комерцијални возила со гаранција до 10 години

Лесно Финансирање

Соработка со сите лизинг компании и банки на пазарот за обезбедиме најдобри финансиски услиги при купување ново возило
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital