VENUE

Прилагодлив и кога тоа делува невозможно

Компанијата ,,Absurdly Sensible’’ говори за појавите поради кои се смета дека автомобилот VENUE кој со неверојатна осетливост се прилагодува на нашиот забрзан животен стил. Секој аспект на оваа компанија го прикажува Venue како автомобил кој е осетлив спрема неверојатните предизвици, карактеристични за животот во градот.

ДИЗАЈН

Перфектно опремен за забрзан градски живот. Време е да го фатиш ритамот. Секој ден во градот е преполн со ритами. Својот полн потенцијал ќе го оствариш само во автомобил кој го има вистинскиот ритам. Истражи ги своите можности во секој момент. Venue ќе создаде нови искуства и ќе го оживее твојот урбан живот. Го претставуваме првиот вистински Hyundai градски автомобил - Venue. Автомобил со карактер.

ТЕХНОЛОГИИ

Големината на екранот е 22% од големината на Мона Лиза. Најновиот Hyundai Venue со 8- инчен AVN. Те вози нереално. Невозможно е внимателен.

ПЕРФОРМАНСИ

Ти си посебен. Единствен во динамичното опкружување полно со возбудувања, привлекува погледи. Двобојниот Venue остава впечаток со својот посебен дизајн.

ЕНТЕРИЕР

Може да собере 333.283 визит карти. Најновиот Hyundai Venue со багажен простор од 355 литри. Те вози нереално. Невозможно е внимателен.

БЕЗБЕДНОСТ

Помеѓу мирните моменти со пријателите во текот на денот и возбудливите нови познанства за време на ноќта, Venue секојдневно го збогатува и најмалиот аспект на твојот живот. Ќе ти даде повеќе време за се што сакаш да постигнеш.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда