ZS

MG ZS
За вашиот стил на живот

ДИЗАЈН

Враќањето на MG со себе носи комплетно опремен семеен SUV: MG ZS. MG ZS е елегантен и удобен автомобил идеален за зафатени семејства кои бараат одлична вредност за цената, без компромис во однос на практичноста или стилот.

ТЕХНОЛОГИИ

Камера за паркирање од 360° MG ZS Luxury е опремен со камера за паркирање 360° за да ви овозможи непречен поглед дури и на најтесните места за паркирање.

ПЕРФОРМАНСИ

Совршен за градско возење, опремен со два ефикасни бензински мотори, MG ZS е паметен избор за возачите кои бараат просторност и практичност во комбинација со најновите технологии.

ЕНТЕРИЕР

Системот е опремен со 10,1-инчен екран на допир во боја со апликации Apple CarPlay и Android Auto, што овозможува совршена интеграција со достапните технологии. Surround-аудиосистемот со шест звучници, функцијата за влез без клуч и сателитската навигација дополнително го зголемуваат нивото на технологија што се наоѓа во овој семеен SUV.

БЕЗБЕДНОСТ

Активна безбедност MG ZS вклучува следење на мртов агол и предупредување за страничен сообраќај за да се спречат и избегнат можни несреќи.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда