MUSTANG MACH E

MUSTANG MACH-E. ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН SUV.

Ви го претставуваме Mustang Mach-E: првиот целосно електричен SUV на Ford. Прекрасно извајан дизајн, најсовремени технологии и максимален опсег на електрично возење до 450 до 609 км. (резултати од тестот VLTP)*

Mustang Mach-E е електричен SUV кој обезбедува врвно моментално забрзување, при што моделот GT може да забрза од 0-100 km/h за само 3,7 секунди**

Подгответе се повторно да се заљубите во возењето.

ДИЗАЈН

ТЕХНОЛОГИИ

Иновативните функции за поврзување E-Latch и FordPass овозможуваат брз и лесен пристап кон вашето возило.

ПЕРФОРМАНСИ

Mustang Mach-E овозможува глатко и тивко забрзување од од 0-100 km/h за само 3,7 секунди и максимална издржливост на батеријата од 450 до 609 км. (резултати од тестот VLTP)*

ЕНТЕРИЕР

БЕЗБЕДНОСТ

Од интелитентни технологии за помош при паркирање до напредни безбедносни системи Mustang Mach-E има низа на достапни технологии за помош на возачот.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда