TIGGO 8 PRO

ДИЗАЈН

Каросеријата е врамена со три главни линии и создава ефект кој подеднакво ги носи и динамичните и статичните елементи.

ТЕХНОЛОГИИ

Ги следи условите на патот, растојанието помеѓу возилата, автоматската брзина, прописите и старт/стоп.

ПЕРФОРМАНСИ

Мотор 1.6T-GDI е со моќност од 186 ks при 5.500 вртежи во минута, вртежен момент од 274 NM при 2.000-4.000 вртежи во минута , впарен со 7DCT Автоматски менувач со двојно квачило со 7 степени на пренос од Getrag.

ЕНТЕРИЕР

Кабина која одзема здив или Кабина која ве остава без здив. Луксузниот квалитет и елегантен ентериер е исполнет со врвна технологија и седишта дизајнирани да ве гушкаат. Хоризонтално интегрираната контролна табла е симетрична лево и десно, удобна и елегантна. Екраните и копчињата по зонирањето се лесни за управување и надградба.

БЕЗБЕДНОСТ

Повеќе блокови од Bentler ултра цврсти челици за термичко формирање Јачина на принос ≥1500Mpa Целиот капак на возилото е изработен од галванизирани челични плочи.
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital
Закажи Тест Возење
Побарај Понуда