РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Оригиналните делови се најсигурно решение

Како овластен сервисер на Hyundai, Peugeot, Ford, Honda, Toyota и MG - располагаме со голем асортиман на оригинални резервни делови и каросериски делови. Изборот на квалитетни резервни делови се гаранција за одлично функционирање на механичкиот дел од возилото со останатите компоненти. Исто така може и да ви набавиме широка палета на дополнителна опрема за вашите возила со висок квалитет од наведените брендови.

Сервисот и редовното одржување на возилото се предуслов за негово перфектно функционирање. Посредуваме и во набавка на делови и за други автомобили, а и за потрошен материјал – квалитетни и соодветни масла, филтри и слично. 
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital