Сервисирање на возила

Во склоп на продажните центри на Авто Чајка во Тетово и Штип тука се и авто механичарски сервиси за патнички и лесни товарни возила коо гарантираат дека вашето возило ја добива грижата што ја заслужува.
Опремени со сите алати , дигалки , канали , машини и апарати за дијагностика со цел поефективно да се извршат сите работни зафати и поправки како што се редовно одржување промена на маслото промена на сопирачките, поправка на подвозје , авто дијагностичарски услуги, до посложени поправки .

Искуството на сервисот од повеќе од 25 години квалификуван кадар кој постојано се усовршува гарантира за поправката и безбедноста на вашето возило.
Услуги на сервисот: Редовен Сервис, Автодијагностика, Проверка на подвозје, Механичарски Услуги
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital