ШЛЕП СЛУЖБА

Постојана поддршка и услуги за вашите возила

Авто салонот Авто Чајка им овозможува на своите клиенти и шлеп-служба во секое време во државата, ако имате проблем со вашето возило на пат, го транспортираме истото до нашиот сервис. Овозможуваме и пренос на вашето возило до крајна дестинација по ваш избор, доколку истото не е во возна состојба или поради различни причини не може да учествува во сообраќајот. Безбедно и сигурно – шлеп служба на Авто Чајка. 
© 2024 Авто Чајка. Сите права се задржани.
Designed & Developed with
Duos Digital